Kommentarer

 

Kommentarer - John Bauer Trail Run   

Upp och ner i Huskvarna

"Mycket tufft och kuperat. Nog den mest kuperade tävling som jag sprungit. Men det var väldigt roligt och jag längtar redan till nästa år. Kändes bra under hela loppet, så bra som det kunde kännas med tanke på alla branta backar. Är mycket nöjd med min känsla och ork under loppet."  

 

"Satans roligt lopp, och sjukt jobbigt. Lätt det tuffaste man gjort i år."  

"Förkyld, hjärtklappning och näsblod. Vilka backar!! Knep ändå andraplatsen. Vann en jättefin pulsklocka!"  

"TUFFT. 340 m stigning. Ganska nöjd ändå."   

"Terränglopp i Jönköping. Kul bana som avslutades med en skidbacke som man fick gå uppför.Lite stum i vaderna efter stafetten i förrgår så jag tog det lite lungt i början. Körde med mina VFF-flow och dom var lite väl hala i nedförsbackarna, höll på att åka av banan i några svängar.Med tanke på det så var resultatet väldigt bra. Lite irriterande att jag drog Staffan så att han kom före mig.   Miche Larsson En mycket tuff bana runt IKHP:s stuga,en bana som hela tiden gick upp och ner med väldigt lite återhämtnings partier,delvis hala stenar och rötter gärna i nerförsbacke och sen igenom mycket blöta och leriga partier.Sista km gick uppför bl a slalombacken som i det här fallet kändes mycket lång och brant.På det stora hela är jag nöjd även om det fanns detaljer som kunde gjorts bättre, te x gick man ju ut för fort även på denna tävling att man aldrig lär sig." 

"Inte helt återställda ben men ändå ett helt ok, och riktigt kul lopp. Tunga lår i uppförsbackarna men bra flyt på platten och utför."  

"Helvete vilken mil.... Sjuka backar..." 

"Lerigt, jobbigt och otroligt roligt."  

"Lopp 4 av 10. Oj oj oj vad branta backar, kärr och svåra nedförslutnigar. Laban från Kenya vann på drygt 41 min, han vann även midnattsloppet på drygt 32. Det säger en del om hur mycket jobbigare det här loppet var. Jag är ingen backlöpare ännu det här var tom jobbigare än isabergsloppet! " 

"Riktigt jobbigt med många och långa backar men jag genomförde det och jag är NÖJD! Plats 13!"  

"Trail Challenge. Great fun! Lost my lungs early and had to run a conservative race in order to get a decent time overall... loved it. Grant (x2), Stråhle, Moskowitz, Petkovic, and Norman also ran. Good stuff. Salomon shoes were OK - went without the insoles in the end. Worked OK."  

"Med en vidunderlig utsikt över Vättern och Jönköping ligger IKHPs klubbstuga. Terrängen runt om kring är som gjord för löpning med fina stigar och skogsbilvägar. På denna natursköna plats avgjordes John Bauer Trail Run. Banan och terrängen hade provsprungits av en av våra medarbetare och den föregicks av ryktet om att vara tuff. För mig var det första gången i området och jag slogs av den fina terrängen och de fina förutsättningarna med klubbstugan, stadion och en bra inramning vilket skulle borga för ett fint arrangemang.När väl start skottet smällde för de olika klasserna, även junior fanns vilket var fantastiskt kul, så var vi ca. 140 förväntansfulla som sprang ut på de fina banorna. Jag hade valt 10 km och banan som började med lättlöp stig som tog oss ut från klubbstugan och ned mot Huskvarna med en fin vy över Vättern. Efter ca. 1,5 km så kom den första utmaningen när Huskvarnas skidbacke skulle besegras, uppför, puhhh. Efter det så tog banan oss runt i den fina terrängen med varierande löpning med ett par tuffa stigningar på varierad terräng med stigar, lite myr och även skogsbilväg. Fantastiskt fint med variation men tufft med en del stigningar. Vid 9 kms skylten var vi på väg tillbaka ned mot skidbackens fot, ja ni förstår rätt, avslutning var rakt uppför skidbacken för att ta oss tillbaka upp till klubbstugan med målgång.En tuff utmanande men kul bana att springa. Trött men nöjd deltagare

Lite kuriosa, herrsegraren missade starten med 1 minut och kom flygande förbi mig efter några minuters löpning." 

 

"Jag har bara positivt att säga om arrangemanget! Eran anläggning är jättefin och passar perfekt till denna typ av tävling. Alla funktionärer var glada och trevliga och kunde svara på frågor. Jag tyckte att det framgick klart och tydligt i banbeskrivning och annat att det var en tuff bana. Tycker inte att det ska göras olika slingor på milloppet för motionärer och elit. Det ska vara något utöver det vanliga! Så jag lovar att komma tillbaka! Med vänlig hälsning Eva Stenberg, startnummer 47 på 5 km. PS! Min sambo Bert Norrman sprang också 5 km och tillägger att banorna var väl utmärkta. Han är också helnöjd!"